ОБЩИ УСЛОВИЯ

за КАМПАНИЯ

 „Тест за супер пчелари”, организирана от Екстрактфарма ЕООД в периода

11.06.2020 г до 11.07.2020 г

 1. Организатор на кампанията: ЕКСТРАКТФАРМА ЕООД, с адрес София, ул. гр.София, Лозенец, ул. Неразделни 2 ЕИК: 131438325
 2. Цел на кампанията
  1.Целта на кампанията  „Тест за супер пчелари”,  е да даде възможност на своите клиенти – тези, които са дали съгласие (съобразно GDPR регламента за защита на личните данни), или желаят да участват в играта, като се съгласят с регламента и приемат условията на кампанията.
 3. Условия за участие
  1.Кампания „ Тест за Супер пчелари” е онлайн игра, в която може да се участва от стационарен компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе само ако устройството Ви има връзка с интернет.
  3.2.Отговорете на всички 10 въпроса и всеки участник автоматично печели една от описаните 4.1 награди във вид на промо код за отстъпка от 5% или 10%.
  3.3.Всеки играч има възможност да направи теста веднъж. Използването на множество имейли от един потребител не променят условията.
  3.4.Няма възрастови ограничения за участие в играта.
  3.5.Играта „Тест за супер пчелари” може да изиграете в периода от 11.05.2020г. до 11.07.2020г. (включително), а спечелените във вид на промо код отстъпки може да ползвате до 30.07.2020 г. през сайта https://extractpharma.com/

 Награди

4.1.От кампания „Тест за супер пчелари” всеки участник печели 5% отстъпка във вид на промо код, който ще получи на страницата със своите резултати:

 1. Получаване на наградата и условия за ползване:

5.1. Всеки участник, участвал в играта получава промо код за отстъпка в размер на 10%, за всички продукти на Екстракфарма за пчели.

 

За да го ползвате при покупка онлайн е необходимо да въведете ръчно промо кода на талона в полето „Бележки” във формата за запитване към всеки продукт или на имейл extractpharma@abv.bg, . Един талон може да се ползва многократно.

5.3.Екстрактфарма ЕООД  не носи отговорност за въведен грешен имейл адрес или за загубен от вас промокод или талон за голяма или предметна награда. 6. Защита на личните данни

6.1.Организаторът на играта – Екстрактфарма ЕООД  се отнася изключително сериозно към въпроса за сигурността на Вашите лични данни, като събира само минимално необходимите такива и само при получено изрично съгласие за това или ако е налице друго законно основание, съхранява ги и обработва при стриктно спазване на закона и най-добрите практики в областта.

6.2.Участниците могат по всяко време да се отпишат от абонамента за е-мейл бюлетин сами, като кликнат в/у бутона „Отпиши ме“, който се намира най-долу на всеки изпратен имейл, както и да поискат от организаторa да заличи предоставените от тях лични данни, като изпратят писмо до extractpharma@abv.bg,

6.3.Повече информация за прилаганите от Екстрактфарма ЕООД  мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт https://www.mirtamedicus.com/lichni-danni/ както и да отправите запитване на имейл адрес office@mirtamedicus.com

6.4 За целите на кампанията се използва платформа за генериране на купони настроена от Криейт Екс

 1. Общи условия
  1.С участието си в кампанията „Тест за супер пчелари”, Вие се съгласявате с условията и разпоредбите на гореописаните правила.
  7.2.Тези правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на играта на интернет адрес: https://extractpharma.com/
  7.3.Организаторът на играта запазва правото си да допълва или променя правилата, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на https://extractpharma.com/. Организаторът също запазва правото си да преустанови провеждането на игата по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Екстрактфарма ЕООД.

 

 1. Екипа на Екстрактфарма ЕООД ви пожелава късмет и здрави пчелни семейства!