ОБЩИ УСЛОВИЯ

за КАМПАНИЯ

 „Колело на пчеларя”, организирана от Екстрактфарма ЕООД в периода

09.03.2021 г до 09.04.2021 г

 1. Организатор на кампанията: ЕКСТРАКТФАРМА ЕООД, с адрес София, ул. гр.София, Лозенец, ул. Неразделни 2 ЕИК: 131438325
 2. Цел на кампанията
  2.1.Целта на кампанията  „Колело на пчеларя”,  е да даде възможност на своите клиенти – тези, които са дали съгласие (съобразно GDPR регламента за защита на личните данни), или желаят да участват в играта, като се съгласят с регламента и приемат условията на кампанията, с което получават шанс да спечелят някоя от 3021-те награди.

Условия за участие

3.1.Кампания „ Колело на пчеларя” е онлайн игра, в която може да се участва от стационарен компютър, таблет или смартфон. Играта може да се играе само ако устройството Ви има връзка с интернет.
3.2.Завъртете колелото на пчеларя и имате възможност да спечелите една от описаните в точка 4.1 награди.
3.3.Всеки играч има възможност да завърти „Колело на пчеларя” един път в периода на активност на кампанията. Използването на множество имейли от един потребител не променят условията.
3.4.Няма възрастови ограничения за участие в играта.
3.5.Играта може да изиграете в периода от 109.03.2021 г до 09.04.2021 г (включително), а спечелените награди можете да получите (или ползвате ако са талони за отстъпка) веднага, но до 01.07.2020г., Голямата награда – (продукти на стойност 150 лв според потребностите на печелившия) ще бъде изпратена до посочен от победителя адрес в срок от една седмица.

Награди

4.1.От кампания „Колело на пчеларя” можете да спечелите една от следните награди:

 • 1000 броя ТАЛОНИ С 10 % ОТСТЪПКА за продукт Аскомат херб във вид на ПРОМОКОД.
 • 1000 броя ТАЛОНИ С 10 % ОТСТЪПКА отстъпка на Ноземат Херб и Ноземат Херб Плюс във вид на ПРОМОКОД.
 • 1000 броя ТАЛОНИ С 12 % ОТСТЪПКА на Имуностарт Херб във вид на ПРОМОКОД.
 • 5 броя предметни награди – продукт Аскомат Херб – 200мл
 • 5 броя предметни награди – продукт Имуностарт Херб – 200мл
 • 5 броя предметни награди – продукт Ноземат Херб – 200мл
 • 5 броя предметни награди – продукт Ноземат Херб Плюс – 200мл

1 брой голяма награда – Продукти на стойност 150 лв – според потребностите на печелившия

 1. Получаване на наградата и условия за ползване:
  5.1.След завъртане на „Колело на пчеларя” ще се появи прозорец, в който трябва да въведете името и фамилията си,телефон, град и валиден имейл адрес. След което ще може да видите каква е спечелената от вас награда. На посочения от Вас имейл ще получите повече информация за спечелената награда.
  5.2.Спечелените от играта Голяма награда или Предметни награди се получават от централния офис на компанията на гр. София 1164, жк. “Лозенец”, ул. “Борова гора” № 2, в указания по т. 3.5 срок. Необходимо е да знаете  уникалния код на наградата. Ако желаете да получите спечелената от Вас Голяма или Предметна награда извън София, е необходимо да заявите това на следния имейл адрес extractpharma@abv.bg, като опишете какво е името на спечелената предметна награда и нейния уникален номер и адреса, на който да бъде изпратена (доставката е безплатна). Талонът за подарък (ваучерът) с предметна награда НЕ може да бъде разменен за левовата му стойност. Ако спечелената от Вас награда е талон за 10% или 12% отстъпка можете да я използвате единствено през сайта https://extractpharma.com/

За да го ползвате при покупка онлайн е необходимо да въведете ръчно промо кода на талона в полето „Бележки” във формата за запитване към всеки продукт или на имейл extractpharma@abv.bg, . Един талон може да се ползва многократно.

5.3.Екстрактфарма ЕООД  не носи отговорност за въведен грешен имейл адрес или за загубен от вас промокод или талон за голяма или предметна награда. 6. Защита на личните данни

6.1.Организаторът на играта – Екстрактфарма ЕООД  се отнася изключително сериозно към въпроса за сигурността на Вашите лични данни, като събира само минимално необходимите такива и само при получено изрично съгласие за това или ако е налице друго законно основание, съхранява ги и обработва при стриктно спазване на закона и най-добрите практики в областта.

6.2.Участниците могат по всяко време да се отпишат от абонамента за е-мейл бюлетин сами, като кликнат в/у бутона „Отпиши ме“, който се намира най-долу на всеки изпратен имейл, както и да поискат от организаторa да заличи предоставените от тях лични данни, като изпратят писмо до extractpharma@abv.bg,

6.3.Повече информация за прилаганите от Екстрактфарма ЕООД  мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт https://www.mirtamedicus.com/lichni-danni/ както и да отправите запитване на имейл адрес office@mirtamedicus.com.

6.4 За целите на кампанията се използва платформа за генериране на купони настроена от Криейт Екс

 1. Общи условия
  7.1.С участието си в кампанията „Колело на пчеларя”, Вие се съгласявате с условията и разпоредбите на гореописаните правила.
  7.2.Тези правила са публично оповестени и достъпни за целия период и продължителност на играта на интернет адрес: https://extractpharma.com/
  7.3.Организаторът на играта запазва правото си да допълва или променя правилата, като промените влизат в сила от деня на публикуването им на https://extractpharma.com/. Организаторът също запазва правото си да преустанови провеждането на игата по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Екстрактфарма ЕООД.
 2. Екипа на Екстрактфарма ЕООД ви пожелава късмет и здрави пчелни семейства!