Добре дошли в Екстрактфарма

Растителните и билкови екстракти, които „Екстрактфарма” ЕООД предлага на пазара, са насочени към потребностите на фармацевтичната, козметичната и хранителната промишленост. Производство на комбинирани фуражи и фуражни суровини.

Хранителни добавки за пчели

Предлагаме богато разнообразие от хранителни добавки за пчели. Всеки пчелар знае, че захранването на пчелното семейство с подходящите хранителни добавки за пчели укрепва жужащите работливи насекоми с важни витамини и минерали, които могат да повишат тяхната продуктивност и ще удължи живота им, ще увеличи плодовитостта на царицата майка, ще подхрани издръжливостта на пчелното семейство през зимата, като същевременно ще намали консумацията на мед от страна на пчелите и още много полезни свойства.

Изборите на тези неща за пчели са важни, за да бъдете сигурни, че те ще бъдат в отлично състояние и ще се радват на по-дълъг и продуктивен живот. Хранителните добавки са и основно средство за борба с нозематозата при пчелите. Разбира се, спецификите винаги са налице, така че не се колебайте да се консултирате с нас при въпроси или възникнали казуси. 

Комбиниран фураж за пчели

Освен хранителните добавки е важно пчелното семейство да бъде добре захранено с комбиниран фураж за пчели. Видовете и блендовете са много, но основните им характеристики са подобряването на устойчивостта на пчелите към нозематозата и усилването на тяхната имунна система. Изборът на комбиниран фураж за пчели към “диетата” на пчелните семейства отдавна е известна тема за повечето пчелари у нас.

Самите фуражи съдържат богат комплекс от аминокиселини, минерали и витамини, които влияят благоприятно на цялото пчелно семейство по различни начини – от майката до работничките. Комбиниран фураж за пчели се купува когато пчелите не могат да намерят достатъчно храна в природата. Това поражда нуждата от използването на такъв тип продукти. Разгледайте нашата богата гама и намерете най-подходящия продукт, с който да поддържате щастливото жужене на вашите кошери. 

Онлайн магазин за пчелари

Независимо дали сте начинаещи пчелари или се грижите за пчели вече много дълго време, нашият онлайн магазин е перфектното място, от което можете да закупите нужните неща за вашия пчелин. Специализираме в хранителни добавки и комбиниран фураж за пчели, както и сме насреща за предоставяне на информация за всички нужди свързани с кошери и оборудване и др., от които един професионалист или любител пчелар би имал нужда.

Имаме предложения за всеки джоб и всяка потребност и сме винаги насреща да дадем полезни съвети и да споделим от нашия богат опит в областта на пчеларството. През годините сме помогнали на много отдадени на този занаят хора и заедно сме постигнали по-добри резултати за тях и пчелите им. Ние ценим неимоверно благородния занаят на пчеларя и грижата за нашите клиенти и техните жужащи приятели е от най-голямо значение! 

 

Продукти за пчели

лв.18.60лв.66.00
лв.21.60лв.76.20
лв.26.40лв.58.80
лв.18.60лв.42.00
лв.21.60лв.76.20

Ценова листа 2021

Виж ценовата листа

Последни новини