пчелни фуражи и билкови екстракти от Екстрактфарма

Растителните и билкови екстракти, които „Екстрактфарма” ЕООД произвежда и предлага на пазара, са насочени към потребностите на фармацевтичната, козметичната и хранителната промишленост.

Високотехнологично производство на комбинирани фуражи и фуражни суровини за пчели при спазване на всички необходими стандарти за качество!

Хранителни добавки за пчели

Предлагаме богато разнообразие от хранителни добавки за пчели. Всеки пчелар знае, че захранването на пчелното семейство с подходящите хранителни добавки за пчели укрепва жужащите работливи насекоми с важни витамини и минерали, които могат да повишат тяхната продуктивност и ще удължи живота им, ще увеличи плодовитостта на царицата майка, ще подхрани издръжливостта на пчелното семейство през зимата, като същевременно ще намали консумацията на мед от страна на пчелите и още много полезни свойства.

Изборите на тези неща за пчели са важни, за да бъдете сигурни, че те ще бъдат в отлично състояние и ще се радват на по-дълъг и продуктивен живот. Хранителните добавки са и основно средство за борба с нозематозата при пчелите. Разбира се, спецификите винаги са налице, така че не се колебайте да се консултирате с нас при въпроси или възникнали казуси. 

Комбиниран фураж за пчели

Освен хранителните добавки е важно пчелното семейство да бъде добре захранено с комбиниран фураж за пчели. Видовете и блендовете са много, но основните им характеристики са подобряването на устойчивостта на пчелите към нозематозата и усилването на тяхната имунна система. Изборът на комбиниран фураж за пчели към “диетата” на пчелните семейства отдавна е известна тема за повечето пчелари у нас.

Самите фуражи съдържат богат комплекс от аминокиселини, минерали и витамини, които влияят благоприятно на цялото пчелно семейство по различни начини – от майката до работничките. Комбиниран фураж за пчели се купува когато пчелите не могат да намерят достатъчно храна в природата. Това поражда нуждата от използването на такъв тип продукти. Разгледайте нашата богата гама и намерете най-подходящия продукт, с който да поддържате щастливото жужене на вашите кошери. 

Онлайн магазин за пчелари

Независимо дали сте начинаещи пчелари или се грижите за пчели вече много дълго време, нашият онлайн магазин е перфектното място, от което можете да закупите нужните неща за вашия пчелин. Специализираме в хранителни добавки и комбиниран фураж за пчели, както и сме насреща за предоставяне на информация за всички нужди свързани с кошери и оборудване и др., от които един професионалист или любител пчелар би имал нужда.

Имаме предложения за всеки джоб и всяка потребност и сме винаги насреща да дадем полезни съвети и да споделим от нашия богат опит в областта на пчеларството. През годините сме помогнали на много отдадени на този занаят хора и заедно сме постигнали по-добри резултати за тях и пчелите им. Ние ценим неимоверно благородния занаят на пчеларя и грижата за нашите клиенти и техните жужащи приятели е от най-голямо значение! 

 

Продукти за пчели

18.60 лв.66.00 лв.
21.60 лв.76.20 лв.
26.40 лв.93.00 лв.
18.60 лв.42.00 лв.
21.60 лв.76.20 лв.
21.60 лв.76.20 лв.

Ценова листа 2024

Виж ценовата листа

Презентация на продуктите

д-р илиян гечев

Последни новини

 

 

Сертификати за качество